„ Május elején megkezdjük úti előkészületeinket. Néhány hónapon belül látogatókat kap a Gjöa, jó lesz tehát kicsinosítanunk a hajószobát és frissen mázolni a hajó oldalait.”

(R. Amundsen)

Érdekel a (kortárs) skandináv irodalom, a film, színház, és a jó zene? Szeretnéd a Gellért-hegy lábánál baráti légkörben megvitatni forradalmi gondolataidat? Szeretnéd, ha írásaidat, témáidat értő szemek vizsgálnák, s tanácsokkal, észrevételekkel látnák el? Ötleteid vannak, hogyan lehet népszerűsíteni Észak világát?

Akkor köztünk a helyed!

A 2006 óta az Eötvös József Collegium keretein belül működő Skandinavisztika Műhely szeretettel vár óráira, nyári felvételijére.  Óráink minden érdeklődő számára nyitottak, sőt, egyetemi kreditként is beszámíthatóak. A felvételin elsősök, skandinavisztika MA és germanisztika BA-ra jelentkező hallgatók jelentkezését várjuk.

A műhely célkitűzéseihez a tudományos munka és az ismeretterjesztés egyaránt hozzátartozik. Fő területünk a skandináv irodalom magyarországi recepciója, ehhez kapcsolódnak a kritikaírás - valamint műfordítói- kurzusaink. Ha szívesen részt vennél a Műhely alkotómunkájában, és szeretnéd kutatásaidat egy szakkollégiumi infrastruktúra keretében (könyvtárak, tutorálási programok, konferenciák, publikációk) folytatni, örömmel várunk!

A műhelyről bővebben a műhely honlapján, a Collegium felvételi kiírásáról pedig hamarosan itt tájékozód hattok. kérdéseitekkel forduljatok bizalommal a Műhely törzstagjaihoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://eszak.blog.hu/api/trackback/id/tr661101805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása